Παραλίες

Παραλίες

Λίμνη


Λίγο μετά τη γραφική, πανέμορφη Λίμνη, υπάρχει πλαζ. Είναι αρκετά μεγάλη σε μήκος με βότσαλο και πέτρες τόσο στην ακτή όσο και στο βυθό. Δε μπορεί να θεωρηθεί οργανωμένη πλαζ, είναι όμως δίπλα στη Λίμνη από όπου μπορείτε να προμηθευτείτε ότι χρειάζεστε.

Μονή Γαλατάκη


Η παραλία της Μονής Γαλατάκη βρίσκεται στους πρόποδες του όρους Καντήλι κάτω από την Μονή Γαλατάκη. Εκτείνεται σε μήκος περίπου 2 km και αποτελείται κυρίως από πέτρες και στην παραλία αλλά και στο βυθό. Για να φτάσετε θα ακολουθήσετε τον παραλιακό δρόμο νότια της Λίμνης και μετά από περίπου 10-15 λεπτά θα φτάσετε στην παραλία. (10km περίπου)

Κοχύλι


Η παραλία Kοχύλι είναι μια πολύ όμορφη παραλία στον οικισμό Σηπιά λίγο πριν την παραλία Χρόνια. Στην ακτή υπάρχει ψιλό βότσαλο και στο βυθό ψιλό βότσαλο και άμμος.
Στην παραλία υπάρχουν 2-3 beach bar και τους καλοκαιρινούς μήνες η παραλία κατακλύζεται από κόσμο. Ωστόσο αν δεν επιθυμείτε να καθίσετε σε κάποιο από τα beach bars μπορείτε να πάτε στα αριστερό τμήμα της παραλίας.

Ροβιές


Η παραλία Ροβιές είναι η πλαζ του ομώνυμου παραλιακού χωριού στη Βόρεια Εύβοια. Είναι μια παραλία αρκετά δημοφιλής, με ψιλό βότσαλο και άμμο τόσο στην πλαζ αλλά και στο βυθό. Κατά μήκος της παραλίας ενδεχομένως να υπάρχουν διακυμάνσεις της διαμόρφωσης του βυθού, από μικρές πέτρες έως και μεγαλύτερες.

Χρόνια

Η παραλία Χρόνια είναι μια πολύ όμορφη, ήσυχη και καθαρή που βρέχεται από τον Ευβοϊκό. Πολύ κοντά στην παραλία υπάρχουν 2-3 ταβέρνες αλλά και ενοικιαζόμενα δωμάτια όπου μπορείτε να διαμείνετε.

Πληροφορίες από το www.evia-guide.gr

Back to Top